7Sense på Potet 2023

Publisert: 16.01.2023

For femte gang på rad - 7Sense er selvfølgelig på plass på Potet 2023. Med mange nyheter!

 

Av årets 26 utstillere på Potettorget, er det kun 10 som også var der for fem ganger siden - så langt tilbake som 2015. 7Sense er stolte av å være en langsiktig samarbeidspartner til norsk landbruk, både gjennom deltakelse i forskningsprosjekter og ved å levere sensorsystemer som daglig er i bruk av flere hundre norske bønder.

Dette er noen av nyhetene som presenteres under årets Potet 2023 på Thon Hotel Oslo Airport 16. og 17. januar 2023:

Kjøp våre sensorer direkte - av 7Sense
Vi har avsluttet vårt samarbeid med Grønt Maskin, og kan nå ønske alle våre kunder velkommen tilbake for å handle hos oss direkte. Kom innom for en prat på Potettorget - eller kontakt oss direkte på sales@7sense.no

Ny selger: Dag Fredrik Eftedal


Som et ledd i vår strategi om å vokse internasjonalt, har vi vært så heldige å få Dag Fredrik Eftedal med på laget. Dag Fredrik tar med seg masse erfaring i stillingen, både som tidligere bonde og selger og produktansvarlig hos Grønt Maskin. Dag Fredrik treffe du på Potet 2023 - eller her.

Ny produktsjef: Vegard Steinstø


Mange av dere har hatt gleden av å møte Vegard tidligere. Med sin ingeniørbakgrunn, lederutdanning fra forsvaret og lange erfaring fra support og utvikling av våre produkter vil Vegard være en garantist for kvalitet på våre produkter og tjenester. Vegard treffer du på Potet 2023 eller her.

Nytt produkt: Farm Field Sensor

Vi er stolte av å vise frem vår nye værstasjon. 7Sense Farm Field Sensor gir deg alt du trenger å vite, fra både over og under bakken. Med innebygget sim-kort kan du plassere den hvor du vil, og få full oversikt over bl.a. regnmengde og jordtemperatur/fuktighet. Les mer om Farm Field Sensor her.

Irrigation Sensor – ny utgave i 2023

Vi er stolte av å presentere en helt ny generasjon Irrigation Sensor. Utsiden er lik, innsiden er ny – med blant annet en helt ny kommunikasjonsmodul fra det norske selskapet Nordic Semiconductors.
Til glede for alle som HAR en tidligere generasjon av sensoren: vi bytter den ut med en ny! Informasjon om dette kommer til de dette gjelder.
Til dere som ennå ikke har kjøpt - ta kontakt med oss for et godt tilbud!

7Sense internasjonalt
Vi begynner for alvor å etablere oss internasjonalt. I desember 2022 stilte vi ut på IrrigationShow 2022 i Las Vegas og introduserte våre tjenester til bønder i USA. Veldig spennende å erfare at amerikanske bønder har nøyaktig de samme utfordringene med vanning som her hjemme – og at vår Irrigation Sensor ble veldig godt mottatt. Når våren kommer, vil de første amerikanske vanningsvognene overvåkes av 7Sense-utstyr!
7Sense skal også stille ut på Fruit Logistica i Berlin i februar. Vi har blitt plukket ut til å presentere vår Irrigation Sensor Start-up Day fredag 10. Februar. Besøk oss gjerne i hall 2.1, stand number B-20/B-30.

Men først er det Potet 2023 på Gardemoen - vi gleder oss til å møte så mange av dere som mulig!