7Sense intervjuet på MWC 2018

Publisert: 25.04.2018

7Sense var en del av Huawei sin massive stand og utstilling på årets Mobile World Congress i Barcelona. I den forbindelse ble daglig leder av 7Sense Products intervuet av Iain Morris, international editor of Light Reading, om hvordan Huawei's NB-IoT teknologi er tatt i bruk i vårt nyeste landbruksprodukt.

Vårt produkt for overvåking av vanningsvogner er i samarbeid med Telia Norge Nordens første kommersielle produkt som kommuniserte på den nye standarden Narrowband IoT (NB-IoT). I tillegg bekrefter Huawei at dette er verdens første produkt innenfor landbruk.På årets MWC i Barcelona ble 7Sense og vårt produkt "Irrigation Sensor" vist frem som en av Huawei sine samarbeidspartnere, og som et godt eksempel på hvordan man kan nyttiggjøre seg den nye teknologien.

Tilstede på messen var både Frode Stensaa, daglig leder i 7Sense Technologies og Max Tangen, daglig leder i 7Sense Products.

-Dette har vært en fantastisk opplevelse, vi har fått ekstremt mye oppmerksomhet, knyttet mange gode kontakter på høyt nivå og vi reiser hjem mange mange spennende muligheter i bagasjen, uttaler Frode vel tilbake på kontoret.

7Sense ønsker å takke Huawei-teamet (både den norske delegasjonen og staben på standen) for strålende oppfølging, og vi ønsker å takke Telia for å både gi oss teknologiutviklings-oppdrag og åpne dører til nye muligheter.