7Sense styrker partnerskapet med Linnes Gård

Published: 01.07.2024

7Sense har forsterket sitt samarbeid med Linnes Gård ved å utvide sin sensorteknologi på gården betydelig.

Horten, 1. juli 2024 - 7Sense har forsterket sitt samarbeid med Linnes Gård ved å utvide sin sensorteknologi på gården betydelig. Med en økning fra 2 til 14 vanningssensorer, har Linnes Gård nå posisjonert seg som den fremste brukeren av 7Sense's sensorløsninger i Norge. Denne ekspansjonen ble nylig fullført da 7Sense's selger Kasper leverte 12 nye sensorer til gården.

Linnes Gård, kjent for sin mangfoldige produksjon av grønnsaker og spiselige blomster, har vist stor tillit til 7Sense's teknologi for å optimalisere sin landbruksdrift. Fra før har gården en rekke sensorer som overvåker både kjøler og veksthus, i tillegg til flere værstasjoner med jordspyd.

Ifølge Linnes Gård selv, spiller sensorene en avgjørende rolle på to viktige områder:

  • De forenkler prosessen med å dokumentere siste vanning før høsting, noe som er et krav fra Norsk Mat for å sikre kvalitet og sporbarhet.
  • De fungerer som et varslingssystem for uforutsette hendelser, noe som gir gården mulighet til å reagere raskt på potensielle trusler mot avlingene.

Denne investeringen i teknologi understreker Linnes Gårds engasjement for innovasjon og effektivisering i landbruket, med mål om å forbedre både produktivitet og lønnsomhet.