Fra jordet til kontoret

Published: 09.04.2024

Vi er stolte av å introdusere Kristian Løwe, vårt nyeste tilskudd på laget. Kristian er bonde og bringer med seg bred erfaring innen både landbruk og teknologi, og har startet hos oss i rollen som Produktsjef kundeportal.

«Når Max ringte meg før jul og sa «Nå har du vært vår vanskeligste kunde i flere år, du kan ikke tenke deg å være vanskelig på innsiden i stedet?» så var det lett å takke ja til det» sier Kristian med et smil.

For fem år siden tok Kristian over driften av familiegården ved Numedalslågen i Larvik etter sin far. Produksjonen består i hovedsak av dyrking av gulrøtter og poteter, og de har kontrakt på rundt 700 tonn hvert år, som gjør at de er veldig avhengige av stabil vekst. De vanner derfor hver eneste sesong.

I en bransje som krever konstant omsorg og oppmerksomhet, har Kristian og familien sett stor verdi av å bruke ny teknologi for å støtte driften. Gården var blant de første til å ta i bruk vanningssensorer fra 7sense, og gjennom årene har de gitt oss verdifulle tilbakemeldinger som har bidratt til å forbedre produktet over tid.

Gården har to vanningsvogner som går gjennom sesongen og sensorene har gitt en helt ny trygghet og komfort i hverdagen. «Den viktigste forskjellen for meg er egentlig bedre nattesøvn» forteller Kristian. «Jeg kan faktisk gå og legge meg om kvelden og vite med relativt stor sikkerhet at jeg blir vekket om det skjer noe».

Med sin erfaring og lidenskap for teknologi og landbruk er Kristian ivrig etter å fortsette å forbedre våre produkter og tjenester. Ved å kombinere sitt arbeid på gården med sin nye rolle hos oss vil han kunne dele erfaringer og beste praksis fra begge sider av spekteret, og bli en fantastisk ressurs inn i 7sense. 

Vi ønsker Kristian varmt velkommen på laget og gleder oss til å forme fremtiden sammen.

 

Ansatte